ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ !!!

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2010
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ !!!
Αυτό το σύνθημα πηγάζει από την βράση των σωθικών των Ελλήνων. Οι κύριοι και οι κυρίες που διαχειρίζονται τις τύχες του έθνους, απ' ότι φαίνεται δεν διαθέτουν σταλιά Ελληνικού αίματος στις φλέβες τους. Ίσως να ρέει κατράμι γι' αυτό εβρισκόμενοι γαντζωμένοι στην εξουσία εκτελούν πράξεις εσχάτης προδοσίας έναντι του έθνους που φαινομενικά υπηρετούν, εξυπηρετώντας βαθύτερους σκοπούς τους. Βέβαια προτάσσουν πάμπολλες ανέξοδες προφάσεις στην προσπάθεια συγκάλυψης των εγκλημάτων που κατά συρροή διαπράττουν. Το ερώτημα είναι μέχρι πότε μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού θα βρίσκεται δεμένη στο άρμα των ευκαιριακών επιδιώξεων ξένων κέντρων που με τους εδώ υψηλά ιστάμενους αντιπροσώπους τους εκτελούνται.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με επιμονή στο συμφιλιωτικό ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς λαμόγια, μίζες και διχόνοια.
Μπορεί να αρχίσει πριν νομοθετηθεί, από πρωτοβουλίες ανά δήμο, βάζοντας ανεπίσημη κάλπη πριν τις εκλογές για να ψηφίζουν όσοι θέλουν, όσους από τους υποψήφιους θέλουν να αποτελούν το ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ώσπου να καταλάβουν όλοι πόσο καλύτερα είναι!
Το εφάρμοσαν στη Μελίβοια Αγιάς το 2002:
μαζεύτηκαν και έβαλαν σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ τα ονόματα όσων ήθελαν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι. Ύστερα ψήφισε ο καθένας όσους είχε δικαίωμα, σύμφωνα με τους κανόνες των επίσημων εκλογών.
Και όσους βγήκαν πρώτοι σε ψήφους, ανεξάρτητα από ένταξη σε κόμμα ή όχι, τους έβαλαν στο μοναδικό ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών, και αποτέλεσαν το δημοτικό συμβούλιο που ήθελε το χωριό και όχι οι γραφειοκράτες!

http://enieopsifodeltio.wordpress.com
http://apps.facebook.com/causes/61685

http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html

http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm

http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html

Δημοσίευση σχολίου