3 ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010
Kυριε χατζαρα
Χθες στην εκπομπη σας ο κυριος καραμπασης αθελα του αναπαρηγαγε ενα σοφισμα της ανοιχτης κοινωνιας.

Σας ειπε οτι ""και οι ελληνες διαπραττουν αδικοπραγιες"".
Ξεφευγουν ομως απο αυτο και αλλα δυο παρομοια σοφισματα τα εξης:

1.α. Οι ελληνες εχουν μονιμη διευθυνση κατοικιας,χαρτια αποδειξης ταυτοτητας,οι αρχες εχουν δακτυλοσκοπησεις-αποτυπωματα τους κλπ. στοιχεια ταυτοποιησης,εχουν γνωστους και οικογενεια γνωστα στις αρχες ανα πασαν στιγμη.Oι αλλοδαποι εποικοι κατα πλειονοτητα ΟΧΙ!

1.β.Οι συμπεριφορες αυτες βιας και ανομιας δεν αποτελουσαν στοιχεια ουτε του ελληνα ουτε της γενικης πολιτισμικης ταυτοτητας του.Ηταν παντοτε περιθωριακα ως αντιμετωπιση,σχετικα μεμονωμενα και παντως ποτε στοιχεια της καθημερινοτητας του και πηγη ανασφαλειας που νοθευει την δημοκρατια.

Με τους αλλοδαπους ολα αυτα γινονται πραγματικοτητα δια της βιας.Γινονται τροπος ζωης..
Στοιχεια του μεταλλαγμενου (υπο)πολιτισμου της χωρας μας.

Ταυτοχρονα με το πρωτο σοφισμα χρησιμοποιουντα και τα δυο
παρακατω.

2.""ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.""

2.1 Ουδεις ποτε αμφισβητει κατι τετοιο ως προς το πρωτο.Ομως η επικληση ειναι παραπλανητικη και μεταθετει την προβληματικη.Ειναι σαν να σας χτυπα το κουδουνι της πορτας σας η Μητερα Τερεζα και στην πλατη της να βρισκονται πεντε αλλοδαποι ληστες.Επειδη δηλαδη θελει να εισελθει η εχει εισελθει στο σπιτι σας η τερεζα θα περασουν ως δουρειος ιππος απο πισω και οι ληστες?καθολου αναγκαιο δεν ειναι αυτο ουτε λογικο και αναποφευκτο..

2.2 Αυτη η μειοψηφια κακων δεν εχει σημασια τι απολυτο αριθμο αντιπροσωπευουν?Αν μεν εχουμε σε 10 εκατομμυρια πληθυσμου λχ. 50.000 αλλοδαπους τοτε πραγματι ενα 10 τα εκατο κακοι δηλαδη 5000 κακοποιοι δεν απειλουν την συνοχη και την ταυτοτητα της ελλαδας.Αν ομως εχουμε λ.χ 4 εκατομμυρια αλλοδαπους τοτε μια μειοψηφια 10 τα εκατο "κακων αλλοδαπων" με κακες προθεσεις ισοδυναμει με μειοψηφια 400.000 ατακτου ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ!!!

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΛΥΣΗ-ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ.ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ... 3. Το τριτο σοφισμα ""Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗ... 3. Το τριτο σοφισμα
""Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ""

3.1 ΜΕΓΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΟΦΙΣΜΑ.
Η ανεργια ειναι μονον το προσχημα και το κερασακι στην τουρτα της εξαπατησης.

3.2 Ανεργια υπηρχε και το 1930,και το 1980 και σε αλλες περιοδους -δεκαετιες αλλα δεν ειχαμε αυτη τη συστημικη καταρρευση και το δομικο χαος.Oι ελληνες ομως τοτε δεν κατεφευγαν στην γενικευμενη ανομια.Γιατι απλα εκτος απο τα αδιεξοδα του οικονομικου συστηματος-μοντελου εχουμε μια ειδοποιο διαφορα.ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΩΝ ΦΕΡΟΥΝ,ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΗΜΙΑΓΡΙΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ.

3.2 Η μαζικη εισαγωγη χαοτικα των αλλοδαπων ολοκληρωσε οτι ξεκινησε να προκαλει η και εν μερει επιδιωκει για σκοπους που εκφευγουν του παροντος το τρεχον κοινωνικοοικονομικο συστημα.ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ,ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΩΝ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ΜΜΕ,ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΗ ΧΛΕΥΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ ΤΟΥ..

ΑΥΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΞΙΕΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟΣ ΚΡΙΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΚΠΟΡΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΜΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΥΣ ΒΙΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΨΥΧΙΣΜΟ.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ "ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ" ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΡΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΚΕΥΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΝΑΖΩΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ..

ΑΠΟΚΤΗΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΞΑΧΡΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΑΧΥΤΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΒΙΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΗΜΙΑΓΡΙΑΣ ΣΥΝΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ.ΩΣΤΕ Η ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΣΤΟΧΟ(?) ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

ΟΧΙ ΝΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΟΝΕΣ Η ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΑΛΛΑ ΝΑ "ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΘΕΙ" ΤΟ ΛΟΥΜΠΕΝ ΚΟΙΝΟΝΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ-ΑΠΟΘΕΜΑ (ΥΠΟ)ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΩΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ.

ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ ΕΞΑΧΡΙΩΣΗΣ(ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΡΤΑΤΑΙ!)

Δελτίο των 11

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου